GOLDEN GOOSE: ІТАЛІЙСЬКА ІНОВАЦІЯ

12 марта 2024
Rabbit

Творці бренду Golden Goose, сімейна пара А. Галло та Ф. Рінальдо є унікальними дизайнерами. Вони навчилися самостійно, без спеціальної освіти. Тому колекції модного взуття створюються буквально за поривом їхньої пристрасної душі. Але при цьому всі речі виконані з великою увагою до якості пошиття та найдрібніших деталей. Ця знаменита компанія створює жіночі та чоловічі речі, починаючи з 2001 року. Стоптані класичні ковбойські черевики з'явилися в асортименті бренду у 2004 році та допомогли успішно вийти на ринок США.

                                        

Взуття Golden Goose отримало від своїх творців особливу естетичну основу. Вона створює стильний, сучасний вигляд і при цьому не викликає відчуття ошатності. Це взуття відрізняється легкістю та унікальною брендовістю. Причому в кожному новому сезоні можна придбати абсолютно нову дизайнерську річ знаменитого подружжя. В даний час Golden Goose стрімко розростається та розширюється на міжнародному модному ринку. Основна частина продажу взуття відбувається у інших країнах світу.

                                       

Колекції взуттєвого бренду Golden Goose відрізняються вінтажними рішеннями та оригінальністю. Деякі моделі жіночих кросівок мають штучно зістарений вигляд. Старіння взуття виконується вручну, що перетворює кожну пару взуття на унікальний витвір мистецтва.

                           Trend Watch: Golden Goose Sneakers Step Into The Hawai'i Market

Також особливістю цього взуття є блискітки, яскраві принти, паєтки та інші декоративні елементи. Жіноче взуття Golden Goose можна дізнатися з потертостей, аплікацій – зірок, а також зигзагоподібних ліній. Чоловічі колекції взуття представлені кедами на шнурівці та хайтопами. Основним атрибутом взуття цієї марки є штучно зістарена підошва. Вона чудово поєднується з металізованою та кольоровою шкірою. Також нерідким поєднанням є замша та блискітки.

                                                

Засновники бренду під час створення взуття використовують стиль гранж, який відрізняється при цьому високою італійською якістю. Сьогодні кеди Golden Goose перетворилися на культові речі у світі моди. На кожному такому виробі написано заповітну для багатьох виробників фразу «made in Italy». Поєднання практичної елегантності та стилю у всіх колекціях жіночих кросівок цього бренду дозволяє кожній жінці та дівчині відчувати себе особливою та привабливою.

                                                

Основна модель бренду Golden Goose – це кеди Superstar. Багато хто носить їх навіть із діловим костюмом, причому у строгому класичному стилі. У кожній парі спортивного взуття цієї торгової марки будь-яка людина почуватиметься комфортно та впевнено.

З початку 2019 року бренд дає шанс торкнутися магії ремесла особисто — завдяки просторам Golden Goose LAB, розташованим у флагманських магазинах у Мілані, Гонконгу, Дубаї та Токіо. Вони клієнт стає арт-директором і може сам вибрати як і наскільки сильно майстер обробить кросівки. Процес відбуватиметься у цьому просторі.

                                        Story Behind Golden Goose | WE ARE ICONIC